Navigáció Navigáció

A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal az egyes szolgáltatásokhoz kapcsolódóan évente elkészíti az ellenőrzési szempontsorokat, melyeket honlapján, illetve a Szociális Ágazati Portálon közzétesz.

A szempontsor honlapon való megjelentetése kettős célt szolgál: az által, hogy ismertté és kiszámíthatóvá válik az ellenőrzési követelményrendszer, segíti a szolgáltatások felkészülését az ellenőrzésre, illetve a szempontsor használatával a szociális hatóságok (NRSZH, Szociális és Gyámhivatal) ellenőrzései egységesebbé válhatnak.

A következőkben éves bontásban letölthetők a Hivatal által elkészített ellenőrzési szempontsorok, illetve a hatósági ellenőrzésről készült rövid tájékoztató.

Tájékoztató a hatósági ellenőrzés ügymenetéről, folyamatáról

Utoljára frissítve: 2016.06.01.

 


A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal 2016. évi, szociális alapszolgáltatások, szociális szakosított ellátások valamint gyermekjóléti szolgáltatások ellenőrzéséhez készített szempontsorai.

 2016.06.13.    6508
 

A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal 2014-2015. évi, szociális alapszolgáltatások, szociális szakosított ellátások valamint gyermekjóléti szolgáltatások ellenőrzéséhez készített szempontsorai.

 2016.02.05.    2308