Országos Gyermekvédelmi Szakértői Névjegyzék

A gyermekvédelmi és gyámügyi feladat- és hatáskörök ellátásáról, valamint a gyámhatóság szervezetéről és illetékességéről szóló 331/2006. (XII.23.) Korm. rendelet 19/B. § d) pontja értelmében a Kormány a szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól szóló 2009. évi LXXVI. törvény szerinti szolgáltatás felügyeletét ellátó hatóságként az Országos Gyermekvédelmi Szakértői Névjegyzékkel és az Országos Szociálpolitikai Szakértői Névjegyzékkel összefüggő feladatok ellátására Budapest Főváros Kormányhivatalát jelöli ki.
Országos Gyermekvédelmi Szakértői Névjegyzék

A gyermekvédelmi szakértői tevékenység végzésének feltételeit az Országos Gyermekvédelmi Szakértői Névjegyzékről és az Országos Szociálpolitikai Szakértői Névjegyzékről szóló 390/2017. (XII.13) Korm. rendelet szabályozza. A rendelet 8. § (2) bekezdése alapján Budapest Főváros Kormányhivatala a szakértőkről vezetett nyilvántartását a Szociális Ágazati Portálon közhírré teszi.

Országos Gyermekvédelmi Szakértői Névjegyzék
Frissítve: 2024.07.08.
Közlemény az Országos Gyermekvédelmi Szakértői Névjegyzékről törölt személyekről
Frissítve: 2024.07.05.
Bejelentés gyermekvédelmi szakértői tevékenység folytatásáról
Szakmai ajánlás az Országos Gyermekvédelmi Szakértői Névjegyzékbe való felvételhez
A gyermekvédelmi szakértőknél és a szociálpolitikai szakértőknél elfogadható szakképesítés, vezetőképzés, szakvizsga és szakmai gyakorlat
Tájékoztató gyermekvédelmi  és szociálpolitikai szakértői tevékenység folytatásáról

Frissítve: 2024.07.08.

 4,538 megtekintés