EMMI tájékoztató – kormányrendeletek

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatások Főosztálya a jogalkalmazás megkönnyítése érdekében összefoglaló tájékoztatót készített az Szt., valamint a Gyvt. módosításához kapcsolódó kormányrendeletek legfontosabb változásairól, valamint az új, országos jelentési rendszerről szóló kormányrendeletről.
Tájékoztató a szociális és gyermekjóléti szolgáltatásokat érintő kormányrendeleti szintű módosításokról

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatások Főosztálya a jogalkalmazás megkönnyítése érdekében összefoglaló tájékoztatót készíett az Szt., valamint a Gyvt. módosításához kapcsolódó kormányrendeletek legfontosabb változásairól, valamint az új, országos jelentési rendszerről szóló kormányrendeletről. A módosításokat a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatásokkal összefüggő egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 419/2015.  (XII. 23.)  Korm. rendelet tartalmazza, amely a Magyar Közlöny 2015. évi 202. számában, 2015. december 23-ánkerült kihirdetésre.

A tájékoztató 10 pontban foglalja össze az év elején történt legfontosabb, kormányrendeleti szintű jogszabályváltozásokat.

Tájékoztató kormányrendeleti szintű módosításokról

 

 84 megtekintés