A fejlesztő foglalkoztatással kapcsolatos hatályos dokumentációs útmutatók

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az illetékes szakmai szervezetek közreműködésével elkészítette a fejlesztő foglalkoztatással kapcsolatos hatályos dokumentációs útmutatókat, és a fejlesztő foglalkoztatás kapcsán kötelező, és egyéb vezetendő dokumentumokkal kapcsolatos segédletet.

Az Emberi Erőforrások Minisztérium Támogatási és Foglalkozási Rehabilitációs Főosztálya, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Szakmatámogatási Főosztálya, A Nemzeti Szociálpolitikai Intézet Támogatáskezelési Irodája, valamint a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Közhasznú Nonprofit Kft közreműködésében elkészült a szociális igazgatásról és a szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 99/B. § – 99/D. §-ai által szabályozott fejlesztő foglalkoztatással kapcsolatos alábbi dokumentumokat.

A dokumentumok a fejlesztő foglalkoztatást biztosító szervezetek, intézmények számára kerültek összeállításra, az egységes működés és jogalkalmazás biztosítása érdekében. Tartalmazzák a tevékenység folytatására vonatkozó alapvető szabályokat, javasolt eljárásokat.

FOGLALKOZTATÁSI TERV DOKUMENTÁCIÓK
Fejlesztő foglalkoztatás kötelezően vezetendő dokumentumok
KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ
Fejlesztő foglalkoztatás fejlesztési jogviszonyában történő foglalkoztatásra vonatkozó javaslat (MINTA)
Útmutató – fejlesztő foglalkoztatást biztosító szolgáltatók részére
A FEJLESZTŐ FOGLALKOZTATÁS LEGFONTOSABB JOGSZABÁLYAI
A fejlesztő foglalkoztatás kötelezően vezetendő dokumentumai és segédletek egyéb dokumentumok elkészítéséhez

 4,008 megtekintés