Ismételt felhívás – Területi szakmatámogatási rendszer létrehozása, szakmatámogatási feladatok ellátása- 2021

Ismételt Pályázati Felhívás

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Nemzeti Szociálpolitikai Intézet pályázatot hirdet

Területi szakmatámogatási rendszer létrehozása, szakmatámogatási feladatok ellátása 2021”

(TSZR2021)

– Ismételt felhívás az alábbi területi egységek vonatkozásában –

Komárom-Esztergom és Fejér megye

Pest és Nógrád megye

Békés megye és Csongrád-Csanád megye

Bács-Kiskun megye és Tolna megye

A pályázat meghirdetésének napja: 2021. október 13.

A pályázat célja

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (továbbiakban EMMI) felkérésére a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet (továbbiakban NSZI) pályázatot hirdet a szociális szolgáltatások és a gyermekjóléti alapellátás (a gyermekek napközbeni ellátása és a gyermekek esélynövelő szolgáltatásai kivételével) vonatkozásában területi szakmatámogatási rendszer létrehozására (továbbiakban szakmatámogató hálózat kijelölése)  a pályázati felhívás 5. pontjában meghatározott területi egységeken.

A pályázati felhívás területi szinten kijelölt szakmatámogatási és szakmafejlesztési hálózat kialakítását szolgálja a területi szociális alap- és szakosított (a továbbiakban: szociális szolgáltatások) ellátási, továbbá gyermekjóléti alapellátási szakmatámogató hálózat létrehozásával, amely mind területi mind szakterületi vonatkozásban lefedi az adott területi egység teljes szociális- és gyermekjóléti alapellátási szolgáltatási spektrumát.

A TSZR2021 pályázati felhívás keretében a lehetséges 11-ből mindössze 7 területi egység esetében került nyertes pályázat kihirdetésre. A szociális szolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások területi és szakterületi vonatkozásában a hálózat országos lefedettsége jelen pályázati kiírásban meghatározott 4 területi egységgel történő bővítéssel érhető el. A területi egységenkénti alap és szakosított szociális és gyermekjóléti ellátások pontos számát e felhívás 2. sz. melléklete tartalmazza.

Benyújtási határidő: 2021. november 12.

 A pályázat elérhető: https://nszi.hu/palyazatok/palyazati-felhivasok/tszr2021

 E-mail: tszr2021@nszi.hu

TSZR2021 Pályázati felhívás és útmutató_második kör

TSZR2021 – Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) – Frissítve

 1,399 megtekintés