Gyakran Ismételt Kérdések a családsegítő és gyermekjóléti szolgáltatáshoz kapcsolódóan

A családsegítő és gyermekjóléti szolgáltatással kapcsolatban beérkezett jelzések alapján összeállításra került az alábbiakban olvasható Gyakran Ismételt Kérdések gyűjtemény, hogy a felmerült kérdések, problémák kapcsán szakmai útmutatást nyújtson. A dokumentumot a beérkező kérdések alapján folyamatosan frissítjük

Az NRSZH elindította és folyamatosan aktualizálja azokat a Gyakran Ismételt Kérdések-et (GYIK), amelyek a szakterületen dolgozó munkatársaktól érkező kérdések, problémafelvetések alapján kerülnek összeállításra. A megjelent kérdések és válaszok az ágazati irányítással leegyeztetett formában kerülnek közzétételre.

A korábban publikált dokumentumot az érintett területen dolgozó szakemberek által feltett kérdésekkel gyarapítottuk, valamint a jelzéseik alapján ezúttal a már korábban adott válaszainkat is több helyen további részletes információval egészítettük ki, ami hatékonyabban segíti egy-egy alkalmazandó gyakorlatban a könnyebb eligazodást. Ezeket a helyeket figyelemfelhívó jelekkel jelöltük a dokumentumban.A jövőben majd az újonnan beérkező kérdésekre építve a GYIK további bővítése, aktualizálása is várható.

Felhívjuk olvasóink figyelmét arra hogy a Gyakran Ismételt Kérdésekhez adott jogértelmezés tájékoztató jellegű, ezért a jogalkalmazás során kötelező erővel nem bír. A GYIK az újonnan érkező, és tartalmukban az eddigiektől eltérő kérdések feldolgozását követően folyamatosan frissítésre kerül.

Gyakran ismételt Kérdések – Családsegítő és gyermekjóléti szolgáltatás

   Utoljára frissítve: 2016.07.07.

Kapcsolódó dokumentumok

 138 megtekintés