Országos Szociálpolitikai Szakértői Névjegyzék

A gyermekvédelmi és gyámügyi feladat- és hatáskörök ellátásáról, valamint a gyámhatóság szervezetéről és illetékességéről szóló 331/2006. (XII.23.) Korm. rendelet 19/B. § d) pontja értelmében a Kormány a szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól szóló 2009. évi LXXVI. törvény szerinti szolgáltatás felügyeletét ellátó hatóságként az íb>Országos Gyermekvédelmi Szakértői Névjegyzékkel és az Országos Szociálpolitikai Szakértői Névjegyzékkel összefüggő feladatok ellátására Budapest Főváros Kormányhivatalát jelöli ki.
Országos Szociálpolitikai Szakértői Névjegyzék

A szociálpolitikai szakértői tevékenység végzésének feltételeit az Országos Gyermekvédelmi Szakértői Névjegyzékről és az Országos Szociálpolitikai Szakértői Névjegyzékről szóló 390/2017. (XII.13) Korm. rendelet szabályozza. A rendelet 8. § (2) bekezdése alapján Budapest Főváros Kormányhivatala a szakértőkről vezetett nyilvántartását a Szociális Ágazati Portálon közhírré teszi.

Országos Szociálpolitikai Szakértői Névjegyzék
Frissítve: 2024.0.08.
Közlemény az Országos Szociálpolitikai Szakértői Névjegyzékről törölt személyekről
Frissítve: 2024.07.08.
Bejelentés gyermekvédelmi szakértői/szociálpolitikai szakértői tevékenység folytatásáról
Szakmai ajánlás az Országos Szociálpolitikai Szakértői Névjegyzékbe való felvételhez
A gyermekvédelmi szakértőknél és a szociálpolitikai szakértőknél elfogadható szakképesítés, vezetőképzés, szakvizsga és szakmai gyakorlat
Tájékoztató gyermekvédelmi szakértői / szociálpolitikai szakértői tevékenység folytatásáról

Frissítve: 2024.07.08.

 2,810 megtekintés