Fejlesztési pályázat

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából és nevében a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal nyílt pályázatot hirdet alacsonyküszöbű ellátást, utcai szociális munkát, krízisközpontot működtető és befogadott szolgáltatók feltételeinek fejlesztésére.
Pályázati felhívás szolgáltatók feltételeinek fejlesztésére

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából és nevében a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal nyílt pályázatot hirdet alacsonyküszöbű ellátást, utcai szociális munkát, krízisközpontot működtető és befogadott szolgáltatók feltételeinek fejlesztésére. A pályázat közvetlen célja a nyújtott szolgáltatások működési feltételek javítása. A támogatás formája vissza nem térítendő támogatás, a pályázatban igényelt és megítélt támogatás 100%-a, saját forrást nem igényel.

A pályázatok támogatására rendelkezésre álló keretösszeg 131.000.000 Ft, azaz százharmincegymillió forint. A felhívás két komponensre pályázható: gépjármű vásárlás, illetve eszközbeszerzés, informatikai eszközök beszerzése, szoftver beszerzés; tárgyi eszközök beszerzése.

A támogatási időszak: 2016. december 1. – 2017. december 31. A pályázatok benyújtási időszaka: 2017. február 01. –  2017. február 28.

A pályázattal kapcsolatos tudnivalók az alábbi letölthető dokumentumokban olvashatók.

Pályázati Felhívás
Pályázati Útmutató
Pályázati adatlap
Pályázati űrlap “A” komponeneshez
Pályázati űrlap “B” komponenshez

Forrás: EMMI

 

 664 megtekintés