Fejlesztési pályázat döntés

Megjelent a támogató szolgáltatást, pszichiátriai betegek és szenvedélybetegek részére nyújtott közösségi alapellátást működtető és befogadott szolgáltatók feltételeinek fejlesztése című pályázatról szóló döntés.
Döntés támogató szolgálatok és közösségi ellátások fejlesztési pályázatáról

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2016 márciusában a támogató szolgáltatást, pszichiátriai betegek és szenvedélybetegek részére nyújtott közösségi alapellátást működtető és befogadott szolgáltatók feltételeinek fejlesztése címmel pályázatot írt ki. A pályázat célja a működési feltételek javítása 2016. évben, a 2016. január 1-jétől a területi lefedettséget figyelembe vevő finanszírozási rendszerbe törvény erejénél fogva befogadottnak minősülő támogató szolgáltatások, szenvedélybetegek, illetve pszichiátriai betegek részére nyújtott közösségi alapellátások körében.

A pályázat keretösszege 194 200 000 Ft, melyen belül gépjármű, informatikai eszköz beszerzésére, valamint képzésre és szupervízió megvalósítására nyújthattak be pályázatot a fenntartók. A teljes feldolgozás alapján a beérkezett pályázatok száma 504 db volt, mind a pályázatok számát, mind a forrásigényt tekintve legnagyobb arányban a támogató szolgáltatás gépkocsi beszerzésére nyújtottak be támogatási igényt.

A közzétett döntés alapján 316 pályázati igény került támogatásra, a pályázati keretösszeg teljes felhasználása mellett.

Döntési lista – “A” komponens

Gépjármű vásárlás

Döntési lista – “B” komponens

Informatikai fejlesztés, informatikai eszközök beszerzése, szoftver beszerzés

Döntési lista – “C” komponens

Képzések, továbbképzések részvételi díjának biztosítása

Forrás: NRSZH

 424 megtekintés