Tájékoztatás az érvényes, 9/2000. (VIII. 4.) SZCSM-rendelet 4. § (6b) bekezdése szerint minősített, munkakörhöz kötött továbbképzésekről

A személyes gondoskodást végző személyek továbbképzéséről és a szociális szakvizsgáról szóló 9/2000. (VIII. 4.) SZCSM-rendelet 12. § (2) ab) pontja alapján, és a minősítéssel rendelkező továbbképzésekről történő hatékony tájékozódás elősegítése érdekében az SZGYF közzéteszi a 2018 októberében érvényes, a Rendelet 1. § (1) bekezdés 5. pontja szerinti, munkakörhöz kötött továbbképzések összesített keresőtábláját.

Felhívjuk a tisztelt jelentkezők figyelmét, hogy az SZGYF által szervezett minősített továbbképzések az Online Jelentkeztetési és Képzésszervezési Felületre (OJKF) bejelentkezve a Továbbképzések menüpont alatt található Elérhető továbbképzések almenüpontban kerülnek listázásra. Ezen a felületen lesz lehetőség a képzési csoportokba történő jelentkezésre a továbbképzési jegyzék közzétételét követően.

A jelenleg érvényes, munkakörhöz kötött szociális szakmai továbbképzések táblázata letölthető a SZÁP Szociális képzés/Szociális továbbképzés/Továbbképzési jegyzékek aloldaláról.

Részletesen:

 146 megtekintés