A regionális műhelytalálkozó harmadik állomása Szeged

A regionális műhelytalálkozó harmadik állomása Szeged

2018. május 28-án Szeged adott otthont a Dél-Alföldi régióban működő, a fogyatékos személyek részére nappali ellátást nyújtó szolgáltatók szakmai találkozójának.

A szakmai fórum kiemelt témája volt a napi munkában végzett segítő tevékenységek beazonosítása, az egyes szolgáltatási elemek definiálása. A műhelytalálkozó résztvevői a délelőtt folyamán megismerhették a 2017 év végén készült felmérésnek az eredményeit, amely a szolgáltatókról, a szolgáltatást igénybevevőkről, valamint a nyújtott szolgáltatási elemekről adott átfogó tájékoztatást. A délután folyamán a jelenlévők kiscsoportos formában dolgozták fel a az egyes tevékenységek és a szolgáltatási elemek közötti kapcsolódási pontokat, a nyújtott szolgáltatások kapcsán felmerülő leggyakoribb problémákat és javaslatokat fogalmaztak meg a készülő szakmai ajánláshoz.

A rendezvénynek a Szeged Kistérség Többcélú Társulás Egyesített Szociális Intézmény adott helyet, ahol a találkozó szünetében a résztvevők megismerkedhettek a szolgáltató szakmai programjával, az intézmény mindennapi életével is.

A műhelytalálkozó-sorozat következő helyszíne Győr lesz, ahol a Dunántúli régió szolgáltatói találkoznak egymással június 6-án.

 150 megtekintés