Kapacitás közlemény 2016 december

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2016. decemberében közleményt adott ki a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény (Szt.) 58/A. § (2c) bekezdés b) pontjához kapcsolódóan.
Közlemény az Szt. 58/A. § (2c) bekezdés b) pontjához

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. december 9-én közleményt adott ki a a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény (Szt.) 58/A. § (2c) bekezdés b) pontjához kapcsolódóan.

Hivatkozott rendelkezés szerint a rendelkezésre álló kapacitástól függetlenül be kell fogadni azt a szociális szolgáltatót, intézményt (székhelyt, telephelyet), szociális szolgáltatást, ellátotti létszámot, férőhelyszámot, amelynek létrehozására vagy fejlesztésére a fenntartó, vagy a szociális szolgáltató, intézmény az Európai Uniótól, a Svájci Alapból, az EGT Alapból, a Norvég Alapból vagy a központi költségvetésből – a szociál- és nyugdíjpolitikáért felelős miniszter által közzétett közleményben meghatározott – pályázaton elnyert támogatásban részesül.

Az Szt. 58/A. § (2c) bekezdés b) pontja alapján az alábbi közleményben feltüntetett pályázatok pályázatok elnyerése alapozza meg a kapacitástól független befogadást:

Közlemény Szt. 58/A. § (2c) b) pontjához

Forrás: EMMI

 272 megtekintés