Navigáció Navigáció

A menüpontban kerülnek elhelyezésre tovább azon képzéssel kapcsolatos tájékoztatások, melyek a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi területen dolgozók számára átfogó jellegű tájékoztatást nyújtanak.

A személyes gondoskodást végző személyek továbbképzéséről és a szociális szakvizsgáról szóló 9/2000. (VIII. 4.) SZCSM rendelet alapján az érvényes minősítéssel rendelkező továbbképzési programok meghatározott adatait a minősítési kérelem benyújtását követő negyedév utolsó napjáig közzétételre kerülnek. A továbbképzési jegyzék minden továbbképzés esetén tartalmazza a minősítés érvényességi idejét. A megjelentetett továbbképzések a továbbképzési jegyzékben szereplő feltételek mellett, a hatályos rendeletnek megfelelően szervezhetők.

Azon képzési események, melyek esetében a pontos időpont, helyszín és a szervezés egyéb körülményei véglegesítésre kerülnek, a Szociális Ágazati Portál Eseménynaptárába kerülnek feltöltésre. Amennyiben ilyen képzési eseményről van tudomása és nem találja Eseménynaptárunkban, az Esemény beküldése űrlap segítségével küldhet jelzést Portálunk szerkesztőinek.

 

 

Személyes adatok kezeléséhez hozzájárulás

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (a továbbiakban: Főigazgatóság) hivatalos honlapján közzé tett közleményekben meghatározott célok megvalósítása érdekében a jelentkezők a 2011. évi CXII. törvény 5. § értelmében, 50 év időtartamra hozzájárulnak a lent nevesített eljárásokkal összefüggésben, a Főigazgatóság rendelkezésére bocsátott adataik szükséges mértékig történő kezeléséhez.

 Előzetes tájékoztatás adatkezelésről és adatok továbbításáról

A Főigazgatóság a hivatalos honlapján közzé tett közleményekben meghatározott célok megvalósítása érdekében a 2011. évi CXII. törvény 6. § adatbiztonságára vonatkozó előírásainak betartásával történő adatgyűjtés, illetve adattovábbítást végez. Az adatok kezelésnek ideje a Főigazgatóság iratkezelésre vonatkozó szabályzata szerint történik. Elérhetőség: https://szgyf.gov.hu/hu/jogszabalyok/belso-szabalyozo-eszkozok/category/426-2017?download=4582:16-2017-viii-23-szgyf-szabalyzata-az-iratkezeles-rendjerol).


A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság közleménye a szociális szakvizsgához kapcsolódó aktuális információkról

 2017.01.30.    1250
 

A személyes gondoskodást végző személyek továbbképzéséről és a szociális szakvizsgáról szóló 9/2000. (VIII. 4.) SZCSM rendelet 4. § (6) alapján a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal a közlemény mellékleteként, negyedéves bontásban közzéteszi a 2016. évre vonatkozó továbbképzési jegyzékeit.

 2016.06.12.    6228
 
Összes találat: 22