Navigáció Navigáció

Tudor Tódor

Munkahely: NRSZH

Beosztás: Mindent tudó

Szakirányú végzettségek: szaki2

Rövid bemutatkozás: Igen érdemes velem szakértetni

Takács Emőke

Munkahely: Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal

Beosztás: szolgáltatási szakreferens

Szakirányú végzettségek: szociális munkás

Rövid bemutatkozás: Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem szociális munkás szakán végeztem. Tíz évig migránsokkal, integrációjuk támogatásával foglalkoztam. További tapasztalataimat álláskeresőkkel folytatott munkában, a gyermekvédelem területén, valamint a szociális munka oktatásában szereztem. A szociális munkára hivatásként tekintek. Fontosnak tartom, hogy a szakemberek és az ügyfeleik partneri viszonyt tudjanak kialakítani, amiben az egyik legfőbb cél az ügyfél képessé tétele. Ennek megvalósításához elengedhetetlen az érintett területek és szakértők együttműködése.

Takácsné Juhász Ildikó

Munkahely: Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal

Beosztás: Ellenőrzési szakreferens

Szakirányú végzettségek: szociálpedagógus-egészségnevelő, szociális szakvizsga, közigazgatási szakvi

Rövid bemutatkozás: Szakmai, vezetői tapasztalattal rendelkezek szociális alapszolgáltatások és szakosított ellátások, továbbá elsőfokú hatósági eljárások tekintetében közigazgatási jogalkalmazói gyakorlattal. Munkám során kiemelten fontosnak tartom az ellátotti jogok érvényesülését, a magas színvonalú szolgáltatás megteremtését, a hatályos jogszabályok betartását és betartatását, továbbá a szolgáltatást nyújtók folyamatos, naprakész és interaktív szakmai támogatását.

Tamasiné Barta Andrea

Munkahely: NRSZH

Beosztás: Ellenőrzési vezető

Szakirányú végzettségek: ellenőr

Szakterületek: Ellenőrzés

Rövid bemutatkozás: Ellenőrzési osztály

Tóth Gizella

Munkahely: Sziget Szociális otthon

Beosztás: Osztályvezető

Szakirányú végzettségek: Szociális szervező, Szociálpolitikus, Szociális szakvizsga, Mediátor

Szakterületek: fdhg

Rövid bemutatkozás: 20 éve kezdtem a szociális területen dolgozni. Kezdetben házi gondozói feladatokat láttam el, majd tanulmányaim befejezése után sikerrel pályáztam meg a városi idős otthon intézményvezetői állását. Az eltelt idő alatt sok eljárást és módszert sikerült megismernem tanulmányaim és munkám soran az idős ellátás valamint a mentálhigién területén, most Önöknek szeretnék egyénre szabott szakmai tájékoztatást nyújtani. Kérdezzenek bátran!

Tóth Julianna

Munkahely: Szeghalom Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézmény

Beosztás: Intézményvezető

Szakirányú végzettségek:

Rövid bemutatkozás: Végzettségemet tekintve Okleveles Szakvizsgázott Szociális munkás vagyok. Az idős ellátásban 32 éve dolgozom. Intézményvezetőként rálátásom van a szociális szolgáltatásokra, melyet komplex módon kezelek az intézményem vonatkozásában.

a á b c d e é f g h i í j k l m n o ó ö ő p r s t u ú ü ű v w x y z

Jelentkezés szakértőnek

Tájékoztató szakértőnek történő jelentkezéshez

Amennyiben úgy érzi, hogy szívesen segítené önkéntes szakértőként munkánkat, kérjük a jelentkezési űrlap hiánytalan kitöltésével küldje el rövid szakmai bemutatkozását. A beküldéséhez érvényes e-mail cím szükséges. A jelentkezés beküldése után a további részletek megbeszélése érdekében felvesszük Önnek a kapcsolatot.