Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Vissza a teljes oldalra

Közlemény a szociális szolgáltatások és a gyermekjóléti alapellátások 2017. évi befogadható kapacitásairól


A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények és hálózatok hatósági nyilvántartásáról és ellenőrzéséről szóló 369/2013. (X. 24.) Korm. rendelet 19/A. § (1) bekezdése szerint a finanszírozási rendszerbe történő befogadás érdekében a miniszter minden év január 15-éig a Szociális Ágazati Portálon és a miniszter által vezetett minisztérium honlapján közzéteszi a naptári évre vonatkozó kapacitást.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2017. január 18. napján megjelentette a 2017. évre vonatkozó kapacitás közleményét, illetve a befogadás igényléséhez kitöltendő adatlapot.

Kapacitás közlemény
Adatlap

A kapacitás befogadására irányuló kérelem 2017. január 31-én 24 óráig kizárólag elektronikusan, az aláírt kérelmet szkennelve, Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár részére címezve, a befogadas2017@emmi.gov.hu e-mail címre nyújtható be. A kérelemhez a közleményhez mellékelt adatlapot csatolni kell.

A benyújtott kérelem pozitív elbírálása esetén a befogadott ellátotti létszám 2017. január 1-jei hatállyal kerül bejegyzésre a szolgáltatói nyilvántartásba.