Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Vissza a teljes oldalra

EFOP 1.4.3-16 információs napok


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs napokat szervez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett EFOP-1.4.3-16 – „Jó kis hely – Biztos Kezdet Gyerekházak és kistelepülési komplex gyermekprogramok támogatása” című felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezetek számára.

A rendezvények célja, hogy segítséget nyújtson az EFOP-1.4.3-16 felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek, az Általános Útmutató a Felhívásokhoz című dokumentumban és a kapcsolódó segédletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében.

Ennek keretében bemutatásra kerül a felhívás:

  • célja, szakmai tartalma és elvárásai
  • a pénzügyi feltételek és a költségvetés
  • illetve egyéb hasznos információk a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban.

A rendezvények tervezett időpontjai és állomásai:

  • 2016. október 19. Miskolc
  • 2016. október 21. Budapest

A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött és ingyenes. Jelentkezéseket csak az alábbi hivatkozáson elérhető online űrlap felületen keresztül tudnak fogadni. Kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvény keretében, előre is feltehetik a jelentkezési lapon.

Az online kitöltött jelentkezési lapot a felmerült kérdésekkel együtt 2016. október 10. (hétfő) 14:00 óráig várják a szervezők. Az információs nap helyszínének címe, illetve a részletes programterv a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségekre kerül megküldésre, közvetlenül a jelentkezőknek. A rendezvényen való részvétellel kapcsolatos kérdések az eukommunikacio@emmi.gov.hu e-mail címre küldhetők.

 

Forrás: www.palyazat.gov.hu