Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Vissza a teljes oldalra

FIGYELEM!


Felhívjuk a pszichiátriai betegek és szenvedélybetegek ellátását biztosító szolgáltatók figyelmét, hogy 2020. január 01. naptól a 2018.07.01. naptól érvényes szakmai ajánlások mellékleteit kell használni!

A Szociális Ágazati Portál tudástár/útmutatók oldalán 2018.05.22. napon megjelent a pszichiátriai betegek és szenvedélybetegek nappali ellátása, a pszichiátriai betegek és szenvedélybetegek részére nyújtott közösségi alapellátás, és a szenvedélybetegek részére nyújtott alacsonyküszöbű ellátás szolgáltatásokat biztosítók részére szóló szakmai ajánlások, amelyek tartalmazzák a kötelezően és ajánlottan vezetendő formanyomtatványokat.Ahogy a korábbi cikkünkben is jeleztük, változott a Szakmai ajánlás Szenvedélybetegek részére nyújtott alacsonyküszöbű ellátás szolgáltatást biztosítók számára elnevezésű dokumentum 2. számú melléklete, valamint a Szakmai ajánlás Szenvedélybetegek részére nyújtott közösségi alapellátás szolgáltatást biztosítók számára elnevezésű dokumentum 2. számú melléklete!

Kérjük a szolgáltatókat, vizsgálják felül az általuk használt összes nyomtatványt, hogy 2020. január 01. naptól csak az aktuálisan érvényes nyomtatványokat vezessék!