Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Vissza a teljes oldalra

Tájékoztatás komplex szükséglet felmérést végző szakértők számára!


A Főigazgatóság nyilvántartásában szereplő komplex szükségletfelmérő szakemberek részére tervezett adategyeztetés 2018. február 22. napján lezárult. A nyilvántartásból 7 fő törlésre került, 76 fő adatváltozást jelentett be, 39 fő adataiban változás nem történt. Az összes érintett szakértő elektronikus tájékoztatást kapott az adategyeztetés eredményéről.
Az aktualizált nyilvántartás - beleértve az adategyeztetés eredményeként nyilvántartásban maradó (115 fő) és a 2018. évben bekerülő új (2 fő) szükségletfelmérő kollégákat – felkerült a SZÁP és SZGYF honlapjának felületére, elérhetővé válva az érintettek számára. 2018. március elején további 3 fő kérte a nyilvántartásból való törlését, így jelenleg 114 fő található a nyilvántartásban.
Fentieken túl értesítjük a Tisztelt Szakértő Kollégákat, hogy megjelent a komplex támogatási szükségletfelmérő szakemberek oktatási programja a támogatott lakhatásban elvégzendő komplex támogatási szükségletfelmérésekhez kapcsolódóan. A tájékoztató az alábbi linken érhető el.

http://szocialisportal.hu/web/guest/hir-megjelenito/-/journal_content/56/10181/123684?redirect=/oktato-anyagok

A fentiekhez kapcsolódóan a Főigazgatóság részéről több megkeresés is várható a Szakértők irányába, további egyeztetések céljából.