Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Vissza a teljes oldalra

Megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásának munkaerő-piaci prognózisa - 2017


A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (a továbbiakban: Főigazgatóság) a megváltozott munkaképességű személyek ellátásaival kapcsolatos eljárási szabályokról szóló 327/2011. (XII. 29.) Kormányrendelet alapján a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának elősegítése érdekében munkaerő-piaci előrejelzést készít.

A prognózis célja, hogy a Főigazgatóság felmérje a megváltozott munkaképességű személyekre irányuló aktuális és rövid távú munkaerő-piaci keresletet, feltárja a nyílt munkaerőpiacon működő munkaadók megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatására irányuló foglalkoztatási hajlandóságát és a lehetséges munkaerő-piaci beavatkozási pontokat.

 

Tisztelettel kérjük, hogy szíveskedjenek a kérdőívet a szervezetük véleménye, álláspontja alapján kitölteni, hogy a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásával kapcsolatos terveit megismerhessük.

http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/e8a5566e6322e8418c249dd8c1a49e4c

A kérdőív kitöltésére rendelkezésre álló időszak 2017. június 30-ig tart. A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim alapon történik, kb. 5 percet vesz igénybe.
 

A kérdőívvel kapcsolatban felmerült kérdéseiket a 06 70 504 6948-as telefonszámon tehetik fel.

Szakmatámogatási Főosztály
Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság