Tisztelt Felhasználó!

 

A Tudástár oldal alatt olyan tartalmakat olvashatnak az érdeklődők, melyek a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatások és ellátások működtetéséhez nyújtanak szakmai segítséget. A szakmai hatóságok útmutatói, ajánlásai és tájékoztatói, gyakran ismételt kérdések és iratminták mellett helyet kapnak a területhez kapcsolódó kutatások, statisztikai elemzések, tanulmányok. A szakmai rendezvények beszámolói illetve a területen dolgozók által megvalósított jó gyakorlatok innovatív modellként kerülnek bemutatásra. Mindezek mellett elérhetők az NRSZH szociális feladatkörét támogató projektek dokumentumai is.

A Tudástár pontban folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk az elérhető tartalmakat, törekedve arra, hogy naprakész információkkal lássuk el a területen dolgozó szakembereket.

 

 

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a külső személyek, szervezetek által beküldött információk a beküldő adatközlése alapján kerültek közzétételre. A közzétett dokumentumok tartalmáért a Szociális Ágazati Portál működtetője felelősséget nem vállal.