Hazánkban évről évre számos szakmai rendezvény kerül megszervezésre, melyeken a szakmai szervezetek jeles képviselői, felkészült szakemberek tartanak előadásokat, műhelymunkákat, értékes tudással gazdagítva a résztvevőket. A rendezvények után gyakran jelentkező igény az elhangzott előadások összefoglalóinak közzététele.

Menüpontunkban lehetőség nyílik a szakmai rendezvényekről készült beszámolók, összefoglalók megjelentetésére és az előadások prezentációinak elérésére.

A Szociális Ágazati Portálra várjuk szakmai rendezvények összefoglalóit, prezentációit és képeit. A megjelenéssel kapcsolatban a szap@szgyf.gov.hu elektronikus levélcímen kérhető tájékoztatás.

 


2016 októberében megkezdte működését a támogató szolgálatok szakmai hálózata. 2016 decemberéig összesen hat helyszínen megtartott szakmai műhelyek során összesen 233, területen dolgozó szakember vett részt a hálózati találkozókon.

 2016.12.21.    1449
 

A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal 2016. október 3-án és 4-én tartotta az Országos Gyermekvédelmi és Szociálpolitikai Szakértők Névjegyzékén szereplő szakértők számára szervezett továbbképzését. A rendezvényen elhangzott előadások vetítései az alábbiakban letölthető módon közzétételre kerülnek.

 2016.11.30.    1683
 

Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal 2015. december 3-4-én és december 10-11-én Balatonboglár helyszínen szakmai műhelyt szervezett a támogató szolgáltatások és a közösségi alapellátások szakmai vezetőinek. A szakmai műhely előadás anyagai, illetve a szekcióülésekről készült rövid összefoglaló az alábbi cikkben érhető el.

 2016.01.28.    1194